Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Biblioteca unui simplu castel

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Biblioteca unui simplu castel   Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 EmptyJoi Oct 01, 2009 11:07 pm

-P..protejata? De ce as dori asa ceva? am trait atat de mult timp singura, incat m'am obijnuit, eu si mirosul mortii, sa patrund in lumea altcuiva ar fi o povara uriasa, si in plus, nu doresc sa'ti creez probleme. Sa fi vazut si doar o secunda in preajma mea te va izola complet de toti din jur, considerandu'te chiar aliatul meu. Nu e indicat deloc pentru tine sa faci asa ceva, si mai ales, pentru mine, sublinie ultimul cuvand intr'un mod ciudat, privindu'l pierduta, incercand sa realizeze ceea ce tocmai spusese el

Ultima editare efectuata de catre LunatiQ in Lun Oct 05, 2009 11:54 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Biblioteca unui simplu castel   Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 EmptyJoi Oct 01, 2009 11:09 pm

-Toti se tem sa vorbeasca cu mine.M-au numit Zeul Mortii.raspunse el inghitind in sec
Se urca pe pervaz apoi privi in gol,aerul rece purtandu-i parul lung si argintiu in toate directiile facandu-l sa para o fantoma ce avea sa se sinucida din nou,pentru a muri a doua oara.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Biblioteca unui simplu castel   Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 EmptyJoi Oct 01, 2009 11:12 pm

-Zeul Mortii? Macar nu esti Moartea in persoana, in fine...nu mai conteaza.
Isi relua plimbarea haotica, multe ganduri cuprinzandu'i mintea
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Biblioteca unui simplu castel   Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 EmptyJoi Oct 01, 2009 11:18 pm

Isi puse si picioarele inspre gol ,stand ca o marioneta pe un raft prafuit .Rece, tacut si hipnotizat de vremea de afara , isi atinse cu greu inca odata medalionul de la gat .
Incepu sa tremure,bluza gri nefiindu-i indeajuns pentru a-i fi cald.Uscat.Buzele ii erau uscate.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Biblioteca unui simplu castel   Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 EmptyJoi Oct 01, 2009 11:21 pm

Il privi tacuta, dorind sa fie in locul lui, pentru a se arunca intr'o secunda, aceasta idee facand'o sa'si doreasca sa mearga pana acolo, ca printr'o minune picioarele ascultand'o
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Biblioteca unui simplu castel   Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 EmptyJoi Oct 01, 2009 11:24 pm

Inspira si expira incet , sincronizat .Isi lipi fruntea de tocul geamului si apoi privi in gol .O lacrima cazu ,ochii sai devenind din gri negri .
Isi puse mainile in jurul pieptului ca si cum s-ar fi imbratisat singur .
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Biblioteca unui simplu castel   Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 EmptyJoi Oct 01, 2009 11:39 pm

Se apropie fulgerator de rapid de fereastra, intreaga fiinta tragand'o, tarand'o chiar pana acolo, ajungand indata pe pervaz, privind afara

Ultima editare efectuata de catre LunatiQ in Lun Oct 05, 2009 11:56 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Biblioteca unui simplu castel   Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 EmptyJoi Oct 01, 2009 11:43 pm

Deschise incet ochii,genele parandu-i mai lungi.
Nu isi reamintea propiile ganduri,si nici vremurile pe cand se simtea singur.Stia sigur ca nimic nu se va schimba.
Totul era linistit , disturbant totusi.Linistea deveni zgomot.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Biblioteca unui simplu castel   Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 EmptyJoi Oct 01, 2009 11:48 pm

Statea acum mai mult plutind prin aer, mai bine de jumatate din corp fiindu'i in bataia vantului, acesta lovind'o puternic, facandu'i placere sa'l simta
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Biblioteca unui simplu castel   Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 EmptySam Oct 03, 2009 1:56 pm

I se paru ca vede un zambet pe chipul fetei.Surase scurt , imperceptabil.Ofta si se indeparta usor de fereastra,totusi, usor speriat de faptul ca ar putea fi martorul unei sinucideri.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Biblioteca unui simplu castel   Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 EmptySam Oct 03, 2009 8:05 pm

Continua sa'si pastreze pozitia, avansand aproape neobservabil inspre exterior, un zambet caracteristic, aproape imposibil de observat, facandu'si aparitia
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Biblioteca unui simplu castel   Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 EmptyDum Oct 04, 2009 12:12 am

-Sari ! spuse Leon mai mult facand sa sune a porunca .
O privea fara expresie.In ochii sai gri precum cerul innorat nu se vedea decat seriozitate ,dar nicio urma de mila sau compatimire.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Biblioteca unui simplu castel   Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 EmptyDum Oct 04, 2009 1:02 am

Prefera sa nu raspunsa, zambind sarcastic. Nu obijnuia sa asculte de cineva, dar in cazul acesta ii citise gandurile, astfel ca prea mult timp nu ii lua pana nu mai simti nimic sub talpi
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Biblioteca unui simplu castel   Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 EmptyLun Oct 05, 2009 4:13 pm

Leon sari si el pe fereastra insa se prinse cu mana de pervaz,aplecandu-se in gol dupa corpul fetei si o salva.
-Munca de acrobat profesionist are si ea avantajele ei.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Biblioteca unui simplu castel   Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 EmptyLun Oct 05, 2009 4:30 pm

Simtind ca fusese prinsa, un sentiment de nervozitate amestecat cu confuzie isi facu aparitia, neintelegand de ce a fost salvata, lasandu'si usor capul in jos
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Biblioteca unui simplu castel   Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 EmptyLun Oct 05, 2009 4:59 pm

O arunca pur si simplu pe pervaz,ca si cum acela ar fi fost un trapez apoi sari si el impingand-o inauntrul incaperii.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Biblioteca unui simplu castel   Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 EmptyLun Oct 05, 2009 5:06 pm

Era nervoasa, ridicandu'se rapid in picioare, privindu'si micile zgarieturi de pe corp
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Biblioteca unui simplu castel   Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 EmptyLun Oct 05, 2009 5:16 pm

-Mai bine ti-ai zbura creierii decat sa cazi , mutilandu-ti corpul si dandu-le mai multa bataie de cap legistilor.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Biblioteca unui simplu castel   Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 EmptyLun Oct 05, 2009 5:22 pm

-Nu trebuie sa se oboseasca sa verifice cauza mortii, ar fi mult prea evidenta, iar chestia cu mutilatul nu'mi displace, astfel nimeni nu ma va recunoaste, de parca ar stii cineva cine sunt, sopti ultimele cuvinte mai incet, oftand scurt
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Biblioteca unui simplu castel   Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 EmptyLun Oct 05, 2009 8:08 pm

-Eu.Eu voi sti mereu cine esti.Da, am fost la fel ca tine.Poate inca mai sunt , si toata aceasta prietenie este formala insa...Daca intr-adevar vrei sa se stie de tine fi aroganta si narcisista.Mai bine cel mai mare dusman decat o nimeni.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Biblioteca unui simplu castel   Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 EmptyLun Oct 05, 2009 8:34 pm

-Dar sunt deja cel mai mare dusman, cosmar chiar, doar prin simpla mea prezenta, aroganta si narcisismul nu ar mai avea nici o valoare...si nu pot sa fiu asa ceva, nu m'a interesat niciodata de mine insami, nu am invatat ce e iubirea, si cu atat mai putin iubirea de sine, mai degraba ura si dezgustul
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Biblioteca unui simplu castel   Biblioteca unui simplu castel - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Biblioteca unui simplu castel
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Prin castel

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: RPG Zone :: City and others places :: Castelul parasit-
Mergi direct la: