| Ce-ai face daca...?? | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
LunatiQ Founder
| Subiect: Ce-ai face daca...?? Joi Mar 19, 2009 3:52 am | |
| cred ca acest joc e simplu...dar vom face cu personaje anime... ex: cel de dinaintea te-a intreaba: Ce-ai face daca Naruto s-ar muta la tine? tu raspunzi si la randul tau pui o intrebare... bun..incep eu...Ce-ai face daca Naruto te-ar cere in casatorie?? | |
|
| |
Dany_Dark new member
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Mier Apr 15, 2009 1:10 am | |
| Las refuza ca nu sunt ....... Ce-ai face daca fata iadului vrea sa te duci cu ia noaptea ? | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Mier Apr 15, 2009 1:42 am | |
| m`as duce...why not? ce`ai face daca Kira ar vrea sa devii aliatu'/aliata lui? | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Mier Apr 15, 2009 4:01 am | |
| hai ca m-ai prins...hmm cred ca n-as accepta sau poate as accepta daca vreau sa ma razbun pe cineva ce ai face daca ai sti ca mai ai doar 3 ore de trait? | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Mier Apr 15, 2009 5:59 pm | |
| as incerca sa aflu din ce motiv si daca nu pot opri acest lucru..si daca nu pot facer nimic..as incerca sa fac acele ore cele mai minunate ore... Ce`ai face daca Ikuto te`ar saruta? | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Mier Apr 15, 2009 6:00 pm | |
| Cred ca l-as saruta si eu ce ai face daca te-ai trezi in pat cu Zero?(VK) | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Mier Apr 15, 2009 6:03 pm | |
| L`as lasa sa doarma linistit ce`ai face daca L ar vrea sa`l ajuti sa`l gaseasca pe Kira? | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Mier Apr 15, 2009 6:05 pm | |
| L-as ajuta doar daca imi promite ca nu mai mananca ciocolata in fata mea ce ai face daca ai deveni vampir? | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Mier Apr 15, 2009 6:07 pm | |
| as fi fericita si as ajuta lumea...in loc sa ii beau sangele ce`ai face daca ai afla ca te muti in China? | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Mier Apr 15, 2009 6:08 pm | |
| M-as muta in Japonia ca acolo e mai misto ce ai face daca te-ai muta in Japan? | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Mier Apr 15, 2009 6:10 pm | |
| mi`ar placea....e cam mare aglomeratie...but...it`s ok... ce`ai face daca am locui in acelasi oras? | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Mier Apr 15, 2009 6:11 pm | |
| De toate:)) nu te gandi la prostii ce ai face daca ai deveni DJ? | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Mier Apr 15, 2009 6:18 pm | |
| mi`ar placea si mi`as face meseria ce`ai face daca nu ar exista internet? | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Sam Apr 18, 2009 12:23 am | |
| as sta pe capu' cuiva sa-mi spuna ce-mi ia de ziua mea ...glumesc cred ca as innebuni O.o ce ai face daca Yahiro-sama (special A) te-ar saruta? | |
|
| |
Mikaro Ayumi Member
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Sam Apr 18, 2009 2:10 am | |
| M-as inrosii pe loc... ce-ai face daca te-ai intalni pe strada cu un personaj anime care ti-ar cere ajutorul? | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Sam Apr 18, 2009 5:18 am | |
| l`as ajuta...dar depinde daca e personaj negativ sau pozitiv:P ce`ai face daca te`ai trezi cu Ikuto in your bed? | |
|
| |
Mikaro Ayumi Member
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Sam Apr 18, 2009 4:58 pm | |
| l-as lasa sa dorma:)) ce-ai face daca ar veni un urs in pat la tine? | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Lun Apr 27, 2009 2:37 am | |
| : )) de plus?? daca ii real wtf ce caut un urs in patu meu? l`as goni inapoi in padure..da i`as da intai de mancare..da nu pe mine ce`ai face daca te`si trezi langa Amu? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Lun Mai 11, 2009 4:05 am | |
| poi cine ea aia mai intai? Ce ai face daca teai trezi cu un cos imens pe fata? |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Lun Mai 11, 2009 4:55 am | |
| lol..nu stiu..cred ca as incerca sa`l acopar ~~" ce`ai face daca ar trebui sa mergi la scoala la 5 dimineata? | |
|
| |
Bad Bunny new member
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Dum Oct 11, 2009 10:55 pm | |
| m-as trezi de la 3...si as dormi la primele 2, 3...hai 4 ore Ce-ai face daca te-ai trezi cu parul vopsit roz? | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Lun Oct 12, 2009 12:50 am | |
| yuck...o sa-mi fie rau aka m-as vopsi in alta culoare... ce ai face daca cineva ar veni la tine si ti-ar cere sa il/o impusti? | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Lun Oct 12, 2009 2:22 am | |
| depinde cine e...fara motiv nu as face'o, dar ii confisc arma <33 ce'ai face daca ai afla ca mai ai 2 ore de trait? | |
|
| |
Bad Bunny new member
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Joi Oct 15, 2009 1:51 am | |
| n-as trai "la vida loca", that's for sure. O ora as plange. 10 minute mi-as marturisi dragostea. 50 de minute as plange regretand sau as plange pentru ca prima data cand i-am marturisit cuiva asta trebuie sa mor. Ce-ai face daca lumea din jurul tau s-ar transforma in iepuri? | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? Mier Oct 28, 2009 7:41 pm | |
| lol, ar fi funny, cred că m'aş juca cu ei, după care mă străduiesc să caut un antidot, nu suport să am doar iepuri în jurul meu, nu ne'am prea putea înţelege xD ce'ai face dacă ai afla că ai câştigat o excursie în Japan? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?? | |
| |
|
| |
| Ce-ai face daca...?? | |
|