| Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mobbz. Admin
| Subiect: Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati Mar Mar 31, 2009 10:40 pm | |
| well sunt incepatoare in privinta AMV-urilor deci sa nu dati vina pe mine daca patiti ceva bad boyKiss,Kiss | |
|
| |
Yoruichi Anime fan
| Subiect: Re: Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati Mier Apr 01, 2009 2:29 am | |
| Mie imi plac foarte mult sunt minunate, amandoua apropo la primul am dat un rate, il ador mai ales muzica , imi place fazele cu scrisul de exemplu cand ai scris: "Ikuto",now asteptam altele noi! | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati Lun Apr 06, 2009 2:34 am | |
| incepatoare..cred ca glumesti...apropo..ti-am lasat commenturi...pur si simplu le ador...si bineinteles ca si rate am dat !!!! Good Work!! Mai fa si pune...please...ca am devenit dependenta | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati Lun Apr 06, 2009 2:48 am | |
| Mersi de comm-uri Rukia ti le returnez si eu cand pot ^.^ si deocamdata nu mai pot face vreu AMV ca am scoala da' cred ca weekendu' viitor o sa mai fac | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati Lun Apr 06, 2009 3:03 am | |
| cand poti..eu inca n`am facut..si nu prea pot acum..ca sunt ocupata..o sa fac si eu | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati Vin Apr 10, 2009 9:23 pm | |
| oops acum am vazut ca n-ai facut da' sunt sigura ca o sa iasa bine ^^ now am mai facut unu' de data asta su vampire knight another AMV | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati Mar Apr 14, 2009 8:23 pm | |
| e super...foarte...foarte..frumos ...mai fa | |
|
| |
Felly Ayaka new member
| Subiect: Re: Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati Dum Mai 24, 2009 9:23 pm | |
| Frumoase video-uri^w^Imi poti da si mie ID tau pe un msaj privat? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati Vin Iul 31, 2009 6:22 am | |
| nu)) [edit by Yume]:okay...Naruto_rasengan, editeaza si spune'ti parerea despre amv..nu dai tu raspunsul la intrebarea adresata lui Chou xD |
|
| |
Yoruichi Anime fan
| Subiect: Re: Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati Mier Aug 05, 2009 2:51 am | |
| off: Da auzi, teo intrebat pe tine careva?Daca nu nu te baga omule veziti de treaba ta ^^" on: Chiar e super tare imi place mult merita 5/5! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati Mar Sept 01, 2009 11:11 pm | |
| mda ami place doar primu ! :-w |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati Joi Sept 10, 2009 5:59 pm | |
| ai vazut ca se poate? ma rog..chiar daca ai spus si tu ceva, si e cam spam, and, nu se scrie "âmi" ci "îmi" invaţă limba romană, in fond, e limba noastra xD | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati | |
| |
|
| |
| Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati | |
|