| Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kimiko Member
| Subiect: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Sam Mai 16, 2009 11:31 pm | |
| Stateam in bucatarie,imbracata intr-o fustita de blugi si un plovar roz,incercand sa prepar cateva clatite..Dar de priceputa ce eram eu,am inceput sa lipesc cateva clatite de podea si de tavan,una de pe tavan dezlipindu-se si cazand in capul meu. | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Sam Mai 16, 2009 11:40 pm | |
| Chou veni si ea imbracata in rochia de pijama -Buna zise ea cascand | |
|
| |
Qanna Member
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Sam Mai 16, 2009 11:41 pm | |
| Imediat dupa, aparu si Q care era pe jumatate dezbracata.Se duse direct la frigider, lua o gura de lapte si se aseza la masa. -Ce avem la micul dejun???intreba ea cascand | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Sam Mai 16, 2009 11:43 pm | |
| Neatza si tie zise Chou apropae adormita | |
|
| |
Qanna Member
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Sam Mai 16, 2009 11:44 pm | |
| Neata, neata....vad ca nu te descurci Kimi....te ajut? | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Sam Mai 16, 2009 11:45 pm | |
| Poti sa o ajuti zise Choui parca trezindu-se din somn | |
|
| |
Qanna Member
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Sam Mai 16, 2009 11:47 pm | |
| Bine...zise Q suflecandu-si manecile de la bluza...haha...se aproprie si puse mana pe tigaie si incepu sa faca clatite dupa clatite | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Sam Mai 16, 2009 11:47 pm | |
| | |
|
| |
Qanna Member
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Sam Mai 16, 2009 11:48 pm | |
| Da...daca se poate zice asa...acum puteti manca...a spus ea ranjind din nou ca un mic demon. | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Sam Mai 16, 2009 11:49 pm | |
| Aha zise Chou putin suspicioasa | |
|
| |
Kimiko Member
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Sam Mai 16, 2009 11:54 pm | |
| Am privit-o mirata curantandu-mi clatrita din par. -Umm..stiti cumva daca o sa se mai ia?Adica..nu am chef sa-mi schimb coafura tocmai acum.am zis scuturandu-mi putin parul,aruncand clatita la gunoi. | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Sam Mai 16, 2009 11:55 pm | |
| poi doar daca te speli pe cap ^^" | |
|
| |
Qanna Member
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Sam Mai 16, 2009 11:56 pm | |
| Daca speli cu As...probabil....am glumit!Dupa prima spalare se ia stai linistita | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Sam Mai 16, 2009 11:57 pm | |
| Asa'i zise Chou luanmd laptele din frigider | |
|
| |
Qanna Member
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Sam Mai 16, 2009 11:59 pm | |
| Q se aseza la masa si se uita la cele doua fete. | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 12:00 am | |
| | |
|
| |
Qanna Member
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 12:02 am | |
| Pai ma gandeam daca vreti sa mergem undeva...departe...ce ziceti? | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 12:04 am | |
| | |
|
| |
Qanna Member
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 12:05 am | |
| La mare?La munte?La piscina...dar asta nu e departe.... | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 12:06 am | |
| Eh piscina ca-i mai aproape:)) | |
|
| |
Qanna Member
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 12:08 am | |
| bine....ma duc sa ma imbrac .Zise fata fugind inspre camera ei. | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 12:09 am | |
| Si eu la fel zise chou gandindu-se la ce costuum sa poarte | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 12:55 am | |
| Yume cobora scarile gata imbracata cand o observa pe Chou -Hey..unde te grabesti asa? | |
|
| |
Qanna Member
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 12:57 am | |
| Q aparu in spatele ei si ii zise: -Mergem sa ne inecam...vi si tu? | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 12:57 am | |
| Poi la piscina...hai si tu ^^ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. | |
| |
|
| |
| Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. | |
|