| *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 2:40 am | |
| -Blah..blah..de parca o ascult eu pe ea | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 2:41 am | |
| - ce faceti ma rapitima halal rapitaori mai am si eu |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 2:43 am | |
| -Oo..Doamne..e jalnic..si tu ii si incurajezi : )) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 2:45 am | |
| |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 2:47 am | |
| -Eo sa te las? ai vrea tu | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 2:48 am | |
| -Te rog insfarsit are nevoie cineva de mine |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 2:49 am | |
| -Glumesti...nu? ei nu au nevoie de tine..ei vor sa te controleze..e o diferenta | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 2:50 am | |
| -Bun deci vrei sa zici tampeni ei vor sa-l reinvie pe stea intunecata |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 2:52 am | |
| -This idiots? Haha..ce gluma buna..nu aveti nici o sansa sa`l inviati : )) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 2:54 am | |
| -So crezi tu ea chiar poate ,poate tu nu sti asta dar este un discipol creat de el me:eu nam fost creat de el -El vroia sa te antreneze cand cresti mare numai ca afost invins me:waa ce gluma |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 2:58 am | |
| -Voi credeti ca nu stiam asta? dar am salvat`o la timp..asa ca nu poate sa`l invie acum | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 2:59 am | |
| -Tu esti nebuna ma pai daca se intampla ceva cu fata asta vom fi morti cu toti stea intunecata o saa...nici nu vreau sa ma gandesc |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 3:24 am | |
| -Oo..vai..si crezi ca`mi pasa de soarta voastra..oricum ori va omoara el..ori eu..asa ca..tot aceeasi soarta ati avea`o | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 3:27 am | |
| -Tu nu intelegi toata galacsia va fi distrusa vai de mine |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 3:28 am | |
| -Nu`mi pasa..deastea exist eu..sa opresc acest lucru..si in plus si eu pot distruge galacsia..asa ca... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 3:31 am | |
| -Poti sa taci un pic stea intunecata o va lua pe haruhi pentru totdeauna me:de ce ma ridic aaajutor |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 3:33 am | |
| -Bene...gata cu discutiile..devenea oricum plictisitor Yume se repezi la rapitori si ii ucise -eu le`am zis ca ori ii omor eu..ori stea intunecata | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 3:35 am | |
| Am patruns deja intr-o alta dimensiune in care mi se arat un monstru imens |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 3:36 am | |
| "minunat..se pare ca a luat`o..cred ca maimutoii erau doar o diversiune..mnu conteaza..sa vad in ce dimensiune a ajuns..aa..in dimensiunea lui stea intunecata..evident" | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 3:39 am | |
| Si:bine ai vrnit acasa me:acasa? casa mea e pe pamant si:evident sora ta a stiut sa minta multi ani se pare me:sa minta ma mintit? si:da acum ca teai intors ai sa devi printesa galaxiei me:vreau vreau :X si:trebuie sa te antrenez mai intai me:si asta vreau |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 3:42 am | |
| Yume asculta conversatia -Tre' sa fii fraiera sa`l crezi..doar e stea intunecata..minte pentru a`si atinge obiectivele..adica sa conduca toata galaxia..se va folosi de tine doar | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 3:44 am | |
| -Uite ca sant o fraiera probleme? si:crezi ca as fi asa prost sa irosesc pe cineva care sa ma reprezinte daca voi muri? |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 3:45 am | |
| -Si tu chiar ca ma fraieresti pe mine cu discursuri dinastea...si tu..soro..esti fraiera daca te alaturi lui..si daca va fii nevoie te voi ucide..daca alegi sa fii de partea raului..nu voi avea incotro | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 3:47 am | |
| -Ei bine asa voi face. inainte ca sa dispara de tot Haruhi zise: -Fii pregatita sosro deoarece data viitoare cand ne vom vedea va fi ultima data |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 3:48 am | |
| "off..nu`mi vine sa cred...propria mea sora..nu mai conteaza..trebuie sa fac asta pentru intreaga omenire" -Poti sa stii ca va fi ultima data..pentru voi | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) | |
| |
|
| |
| *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) | |
|