| *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:35 am | |
| -Ba da is singura speciala de aici esti tu eu sunt un omulet ridicol : )) |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:37 am | |
| -Etto..nu esti un omulet : ))..si cu atat mai putin ridicol : | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 1:08 am | |
| |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 1:13 am | |
| -Aha..cum zic eu : )) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 1:19 am | |
| -So deci ce faci aici? numi aduc aminte de tine : )) |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 1:19 am | |
| -bene..atunci nici eu nu`mi aduc aminte de tine | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 1:20 am | |
| |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 1:21 am | |
| -Oke..la revedere..poate pana maine dimineata iti revine memoria | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 1:22 am | |
| -Nici nu vreau sami revina |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 1:23 am | |
| -ma rog..mnu te pot obliga.. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 1:25 am | |
| |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 1:27 am | |
| Yume pleca si ea in camera ei | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 1:28 am | |
| |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 1:29 am | |
| Yume aprinse tvu` in camera ei | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 1:30 am | |
| Deodata observ niste mici puncte rosi pe perete |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 1:37 am | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 1:44 am | |
| Ma gandeam ca numai la mitraliera e asa deci ..inainte sami termin idee buff se trse niste gloante super puternice: -Vai camera mea,dupa care se arunc un praf somnifer mai repde decat as putea sami dau seama mam trezit intr-un alt loc |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 2:01 am | |
| "oh..nu..Haruhi..a fost rapida..i`a sa vad unde duce mirosu'..." | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 2:16 am | |
| Mam trezit legata de un scaun ca in filmele alea tampite |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 2:20 am | |
| Yume ajunse in locu unde era tinuta Haruhi "oo..astia s`au uitat la prea multe filme ~~"" | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 2:21 am | |
| mA uitam speriata peste tot |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 2:24 am | |
| "off..mai bene intervin..inainte sa`i faca ceva" | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 2:25 am | |
| Se apropie unul u un cutit punandu-l la gatul meu: -Ne vei ajuta sa ne indeplinim planul me:eu cred ca ma confundati cu soramea -Tu numai tu poti face asta nu si sora ta me:va ajut cu placere,spun eui sarind in sus ca dusa : )) |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 2:38 am | |
| "asta vrea sa moara..dar n`am de gand sa permit asta.." Yume sparse geamu si intra inauntru -Eliberati`mi sora..acum! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 2:40 am | |
| -Dar eu nu vreau eu vreau sai ajut -Respecta dorinta sorei tale daca ti macar la ea |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) | |
| |
|
| |
| *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) | |
|