| *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 4:23 am | |
| Yume merse in camera ei si se tranti pe pat "off..atatea ganduri in capul meu.." | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 4:25 am | |
| |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 4:25 am | |
| Yume inca statea pe pat si se gandea | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 4:26 am | |
| Deoadata o suna cineva me:Alo? -Ce se intampla Haruhi cei cu tine me:ce? -TRebuia sa fi undeva acuma me:aaa concursul de dans vin imediat -Grabestete |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 4:28 am | |
| "huh? concurs de dans? nici macar nu mi`a zis...se vede ca ne separam incet una de alta " | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 4:29 am | |
| me:-Bun o sun pe o zoz alice:-Da? me:-Fata maine la antrenament la 6 ok? alice:ok dupa iesim la o pizza cu echipa? me:-Oke dar tre sa ne pregatim avem mai multe consururi in perioada asta |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 4:37 am | |
| "ce ciudat..parca ar fi uitat complet de pactu cu raul..interesant | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 4:41 am | |
| alice:-Poti sa vii ?ziceai ca esti ocupata me:neah nas rata asta pentru nimic in lume |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Sam Mai 16, 2009 4:44 am | |
| "okay..acum nu mai pricep nimic..nu conteaza..." | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 18, 2009 1:57 am | |
| Mam dus spre camera sorei mele intrand si imbratisando zicand: -Nui asa ca vi la spectacolele mele din aceeasta luna? sti doar ca esti talismanul meu norocos |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 18, 2009 1:58 am | |
| -Mai de graba port ghinion...~~"..in fine..voi veni | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 18, 2009 1:59 am | |
| -Mercy si nu porti ghinion cum crezi ca am castigat atatea concursuri? |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 18, 2009 2:02 am | |
| -Ha? poi le`ai castigat pentru ca probabil ai talent | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 18, 2009 2:03 am | |
| -Neah pentru ca ai fost tu acolo sa ma susti |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 18, 2009 2:05 am | |
| -Pe bune? p`asta nu o stiam | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 18, 2009 2:06 am | |
| |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 18, 2009 2:16 am | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 18, 2009 2:17 am | |
| |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 18, 2009 2:29 am | |
| -Mnu`s posomorata | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 18, 2009 2:32 am | |
| |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 18, 2009 2:33 am | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 18, 2009 2:33 am | |
| |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 18, 2009 2:37 am | |
| -yep..well..la cat ii spectacolu? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 18, 2009 2:38 am | |
| -Poi la 8 dar te duc eu adica vi cu mine |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 18, 2009 2:39 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) | |
| |
|
| |
| *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) | |
|