| *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:09 am | |
| : )) si care era replica ta? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:10 am | |
| -Ehh nu mai are rost acuma so spun |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:10 am | |
| -Ba are..vreau s`o aflu | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:11 am | |
| -Nu mai conteaza oricum am uitato : )) |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:12 am | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:13 am | |
| -Mercy se face noapte dormi la je? |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:14 am | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:15 am | |
| -Oke fac eu patul si trag tot eu jaluzelele |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:16 am | |
| -Oke..si atunci eu ce fac...de fapt..stiu ce fac..ma duc sa`mi aduc pijama de la mine din camera Yume fugise si isi aduse pijamaua | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:17 am | |
| Am inchis usa sai am zis in gand "Help vine bau bau : (((( |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:18 am | |
| Yume se intorsese -Mda..daca nu stiai..mai nou citesc si gandurile..asa ca la cine te`ai referit prin bau bau? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:19 am | |
| |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:20 am | |
| -Zii acuma ni la ce te`ai referit..sper ca nu la mine | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:21 am | |
| -Nu ei bine inca imi e frica de intuneric nu rade te rog |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:23 am | |
| -Nu rad..pentru ca stiam ca tie frica..dar credeam ca ti`o trecut..nu conteaza..acum sunt si eu cu tine | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:23 am | |
| -mda nu mia trecut mi sa intamplat ma rog ceva si am ramas cu sechele dupa |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:24 am | |
| -Zii acum ce ti s`a intamplat | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:26 am | |
| -Poi era odata intuneric si plecasem spre casa deoadta a aprut o fantoma gigantica in sptatele meu mam speriat asa tare incat era sa fac infarct noroc ca a fost acolo una din matusile mele altfel nu stiu ce as fi patit de atunci mie frica de intuneric pentru ca cred ca e cineva ope urmele mele |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:27 am | |
| -Aa..poi chiar e cineva pe urmele tale..dar nu`ti poate face nimic..esti prtejata..am facut o vraja...inca de cand am plecat..acea fantoma cred ca era bunicul..spiritul lui e gigantic | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:28 am | |
| -Bun si de ce vrea sa ma omoare bunicul? |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:30 am | |
| -Poi nu vroia sa te omoare..te apara de un demon mai puternic..el nu stia ca pe tine nu te puteau atinge demonii... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:31 am | |
| -Mda ma sperait de ma omoart credeam ca am sa mor |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:33 am | |
| Poti sta linistita..nu poti muri.. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:34 am | |
| -Termina sa zici ca nu pot muri sunt un om ca oricare altul |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) Lun Mai 11, 2009 4:35 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) | |
| |
|
| |
| *~Haruhi`s Room~*Nebunie Curata : )) | |
|