Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Noapte sinistra

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Sophie
Full Member
Sophie

Noapte sinistra - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptySam Sept 19, 2009 11:31 pm

-Care ar fi aceea?intreba ea in timp ce se juca cu o suvita dea lui.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 12:00 am

-Sa revin pe scena .Dar am nevoie de antrenament si de noi "trucuri".
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 12:04 am

-Dar iti poti pierde viata...nu vreau ca ei sa traiasca fara tata..sau eu fara tine...zise ea sil saruta.Dar daca asta vrei...
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 12:09 am

-Uite,Kate a zis ca mai am doar o luna de tratament si de ce sa nu ma pregatesc din timp?
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 12:12 am

-Nu...te rog Leon...nu vreau sa ti se intample ceva....
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 12:15 am

Ofta scurt apoi isi atinse tampla ,semn ca se gandea.
-Cred ca ai dreptate.Voi face cum doresti .
"Si de data asta "
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 12:18 am

-Multumesc...il saruta fericita si il imbratisa.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 12:20 am

-Si totusi ce as putea face pana cand se termina tratamentul?
"La naiba ! Presimt ca imi e dor de alcool , frig si depresie.Agonie !"
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 12:22 am

- Nu stiu....zise ea ganditoare.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 12:26 am

-Imi e dor de sti tu ce...Imi e dor sa te temi in fiecare clipa ca voi face o tampenie , imi e dor sate injur si sa te gonesc de langa mine .Imi e dor ! Dar oare de ce imi e dor de acele lucruri?
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 12:29 am

-Ce dorinte....mormai ea.Ma mir ca nu iti e dor sa ma violezi...
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 12:36 am

-Iar eu ma mir ca nu iti e tie dor sa umbli cu fuste scurte pe strazi uitandu-te dupa golani !
Se ridica si pleca, insa nu inainte de a lua o cutie cu somnifere si o sticla cu vin pe juma' goala.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 12:39 am

Sophie il urma si ii trase din mana sticla de vin si cutia cu somnifere.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 3:09 pm

-Ca intotdeauna !
"Ah,la naiba ! Somniferele si alcoolul ar fi fost o combinatie letala ..."
Se intoarse cu spatele la ea si se duse afara,in gradina.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 8:09 pm

Sophie se intoarse in camera si il pandea de la geam.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 10:04 pm

Se intinse pe banca , punandu-si picioarele la piept,ca un copil mic.Privi intr-un punct fix ganditor apoi se cauta in buzunare.Scoase mobilul si forma repede un numar .
-La naiba cu semnalul lor ! striga Leon apoi se ridica punandu-si mana pe frunte,privind in pamant
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 10:11 pm

-Iar la apucat....ofta ea.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 10:18 pm

Totusi mai butona umpic .
-"Ah,diseara-i luna plina .Tre' sa gasesc o scuza sa ma car din casa..."
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 10:22 pm

Sophie isi lua un hanorac pe ea si iesi dupa el.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 10:34 pm

-Salut ! Sophie ..te superi daca ...
Incerca sa gaseasca pe loc ceea ce dorea sa zica,modul in care sa ii zica mai delicat.
-...diseara va trebui sa plec?Revin maine la pranz,am niste treaba ..
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 10:38 pm

-In niciun caz...Tiam spus ca nu ma vei lasa nici o zi singura...dapai o noapte intreaga...
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 10:40 pm

-Bine,revin maine dimineata , dar te rog ...De la apus pana la rasarit .Te rog !E o treaba urgenta .
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 10:42 pm

-Nu fara mine....as putea naste si tu sa nu fii langa mine...asta vrei?incerca ea sal convinga.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 10:49 pm

-Te iau cu mine ,dar daca pierzi sarcina sa nu zici ca e din vina mea.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 EmptyDum Sept 20, 2009 10:51 pm

Sophie il privi fara a intelege.
-Nu fi prostut...nu o sa se intample nimic...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Noapte sinistra   Noapte sinistra - Pagina 28 Empty

Sus In jos

Noapte sinistra
Sus 
Pagina 28 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Sinistra's room
» O noapte fara sfarsit

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: RPG Zone :: House :: Rooms :: Boys rooms-
Mergi direct la: