Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

O zi foarte calda

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
Sophie
Full Member
Sophie

O zi foarte calda - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyJoi Oct 22, 2009 12:06 am

Sophie scutura din cap.
-Nici o problema...minti ea sarutandul apoi.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyJoi Oct 22, 2009 10:35 pm

Ofta ,stiind ca nu va afla nici daca ar tortura-o o saptamana intreaga .
-Ok,daca tu zici.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyJoi Oct 22, 2009 11:03 pm

Sophie il mangaie pe piept apoi chicoti.
-Taticul Leon...
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyJoi Oct 22, 2009 11:17 pm

-Nu mai rade.Trebuia sa se intample odata si odata , chiar daca m-as fi culcat cu tine sau cu altcineva .
Isi ingrosa vocea brusc:
-Trebuie sa ducem numele familiei mai departe .spuse el imitandu-si raposatul tata
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyJoi Oct 22, 2009 11:21 pm

Sophie simti un nod in gat.
- Si Sora ar fi putut fi o mama buna.zise ea neputand sasi abtina un hohot de ras.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyJoi Oct 22, 2009 11:24 pm

-O da . raspunse el total ironic apoi ii cuprinse talia si o privi sarmant
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyJoi Oct 22, 2009 11:28 pm

Il saruta scurt apoi ofta.
-Kate ma rugat sa fac niste teste pentru a afla starea copiiilor.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyJoi Oct 22, 2009 11:41 pm

-Si?Este bine .Trebuie sa avem grija de ei inca de pe acum.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyJoi Oct 22, 2009 11:44 pm

-Da...zise ea si se intoarse cu spatele la el.Ai dreptate...
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyJoi Oct 22, 2009 11:47 pm

O cuprinse si zambi scurt.
-Sper sa nu ai ceea ce cred.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyJoi Oct 22, 2009 11:57 pm

-Nu stiu la ce te referi.zise ea
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyVin Oct 23, 2009 10:10 pm

-Am aflat de curand ca unele femei dupa sarcina au ganduri de a isi ucide pruncii si apoi sa se sinucida.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyVin Oct 23, 2009 10:20 pm

-Ce lucruri te interseaza...zise ea cu dezinteres.Chiar daca se va intampla asa te au pe tine ca scut protector...
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptySam Oct 31, 2009 2:20 am

-Nu m-ai rani deloc . Niciodata .Stiu asta .raspunse el privind-o pervers si totodata sarmant
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptySam Oct 31, 2009 2:25 am

Sophie isi lasa capul pe pieptul lui.
-Niciodata...repeta ea.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyDum Noi 01, 2009 4:46 pm

Isi aduse aminte brusc de clipele in care ea era suparata si il invinovatea pentru toate.Cand era geloasa si dorea ca el sa plece.Sau cand aceasta era pur si simplu deprimata si se simtea plictisitoare.Si chiar daca acele clipe erau agonice ,el inca o mai adora.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyDum Noi 01, 2009 7:48 pm

Sophie il saruta.
-La ce te gandesti?
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyDum Noi 01, 2009 8:12 pm

-La "jocurile" noastre obisnuite.raspunse el zambind scurt
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyDum Noi 01, 2009 9:51 pm

Sophie isi trecu degetele prin parul lui.
-Interesant...zise ea absorbita de noua ocupatie.
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyLun Noi 02, 2009 10:52 pm

-Ce frumoasa era vaza aia cu pisicute.Pacat ca ai aruncat-o si ai spart-o cand ai vrut sa imi spargi tu mie capul acum 2 luni .
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyLun Noi 02, 2009 10:59 pm

Sophie incepu sa rada.
-Daca ieseai cu Sora cred ca nu mai aveam nici o vaza in casa...
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyLun Noi 02, 2009 11:27 pm

-Si ai cuplat tot colectivul de la Kaleido doar ca sa ma faci sa ma "razgandesc".
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyLun Noi 02, 2009 11:28 pm

-Mi sa parut mai rentabil decat sa sparg portelanurile mamei.....
Sus In jos
Leon Oswald
Full Member
Leon Oswald

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyLun Noi 02, 2009 11:31 pm

-Si Layla era asa o bestie , si Yuri a trecut de partea ei si....Ah,iar ma enervez !

Off: realizezi ca layla=laura si yuri=mihai ,ne?O zi foarte calda - Pagina 26 584851
Onn:
Ramase imbufnat vreo 5 minute insa apoi reveni iar la atitudinea rece.
Sus In jos
Sophie
Full Member
Sophie

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 EmptyLun Noi 02, 2009 11:35 pm

Sophie il saruta.
- Nu stiam ca tii asa mult la Yuri..
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O zi foarte calda   O zi foarte calda - Pagina 26 Empty

Sus In jos

O zi foarte calda
Sus 
Pagina 26 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: RPG Zone :: City and others places :: Piscina-
Mergi direct la: