Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+12
Leon Oswald
Charlotte
kamy kizume
Qanna
Lelouch
Sinistra
Mikaro Ayumi
Zoey
Yoruichi
Mobbz.
dark_girl
LunatiQ
16 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 32  Urmatorul
AutorMesaj
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyDum Mai 17, 2009 3:07 pm

daca m-ai fi ucnoscut ai fi stiut ca m-am intors cu forte proaspete:))
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyDum Mai 17, 2009 5:22 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca am chef sa-l bat pe varumeo (ala micu' xD)
Sus In jos
Qanna
Member
Qanna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyDum Mai 17, 2009 5:55 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu la fel Twisted Evil
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyDum Mai 17, 2009 6:04 pm

daca m-ai fi ucnoacut ai fi stiut ca nu gasesc cartela de cosmote >.<
Sus In jos
Qanna
Member
Qanna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyDum Mai 17, 2009 6:05 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ma gandesc la TA
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyDum Mai 17, 2009 6:05 pm

daca m-ai fi cunoacut ai fi stiut ca mor de cald >.<
Sus In jos
Qanna
Member
Qanna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyDum Mai 17, 2009 6:06 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca-mi sta parul ca naiba
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyDum Mai 17, 2009 7:03 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca si mie ~~"
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyDum Mai 17, 2009 7:07 pm

daca m-ai f icunoacut ai fi stiut ca eu ma chinui de dimineata cu el >.<
Sus In jos
Qanna
Member
Qanna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyDum Mai 17, 2009 7:23 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca m-am grabit sa fac un gfx si sa-l postez aici...TT.TT
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyDum Mai 17, 2009 7:27 pm

daca m-ai fi ucnoacut ai stiut ca e super Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 213832
Sus In jos
Qanna
Member
Qanna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyDum Mai 17, 2009 7:35 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiu ca nu comenteaza nimeni si imi vine sa sterg postul cu gfx....TT.TT mrrrrrrrr
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyDum Mai 17, 2009 8:01 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca voi comenta eu acusi ^^"
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyDum Mai 17, 2009 8:16 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca (,) capu lu' profa de mate ii echi ^w^ ca ne-o facut pe noi ca avem cap echi Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 221610
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyDum Mai 17, 2009 8:17 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca : ))
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyDum Mai 17, 2009 8:19 pm

Daca m-aifi cunoscut ai fi stiut ca ma seaca Mozîla Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 221610
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyDum Mai 17, 2009 8:21 pm

daca m-ai fi cunaocut ai fi stiut ca nu mai am idei >.<
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyDum Mai 17, 2009 8:43 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca nici eu nu mai am
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyDum Mai 17, 2009 8:47 pm

daca m-ai fi cunaocut ai fi stiut ca pana asta de idei oare pana unde o sa ajunga?Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyDum Mai 17, 2009 8:48 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca nu stiu..probabil departe : )))
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyLun Mai 18, 2009 1:06 am

daca m-ai ficunoacut ai fi stiut ca mai vreau plimbare pe motocicleta Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 176442:X
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyLun Mai 18, 2009 1:37 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca sunt plictisita ^^"
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyLun Mai 18, 2009 1:41 am

daca m=-ai fi cunoacut ai fi stiut ca si eu acum >.<
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyLun Mai 18, 2009 1:45 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca suntem in aceeasi situatie..again ^^"
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 EmptyLun Mai 18, 2009 1:54 am

daca m-ai fi ucnoacut ai fi stiut ca stii ce-mi poate mintea daca ma plictisec rau de tot nu?Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 717818:Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 513156)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 22 Empty

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 22 din 32Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27 ... 32  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ce-ai face daca...??
» Micul dejun..daca se mai poate numi asa..
» Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Free Time :: Games-
Mergi direct la: