Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+12
Leon Oswald
Charlotte
kamy kizume
Qanna
Lelouch
Sinistra
Mikaro Ayumi
Zoey
Yoruichi
Mobbz.
dark_girl
LunatiQ
16 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  Urmatorul
AutorMesaj
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptyVin Sept 18, 2009 2:46 am

daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca si asta e adevarat =]]
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptyVin Sept 18, 2009 5:33 pm

daca m-ai fi cunaocut ai fi stiut ca sunt uda loarca din cauza unei colege -.-''
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptyVin Sept 18, 2009 7:31 pm

daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca :]]
Sus In jos
Sinistra
Anime fan
Sinistra

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptyVin Sept 18, 2009 10:57 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca in sfarsit o venit weekendu!!
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptySam Sept 19, 2009 12:40 am

daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca bine zici :x
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptySam Sept 19, 2009 1:59 am

daca m-ai fi cunaocut ai fi stiut ca ma enerveaza tata cu programul lui =.='
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptySam Sept 19, 2009 2:00 am

daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca in weekend nu ii las sa comenteze, stau cat vreau :]]
Sus In jos
Sinistra
Anime fan
Sinistra

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptySam Sept 19, 2009 4:19 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca la fel si mie Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 82492
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptySam Sept 19, 2009 4:55 am

daca m-ai fi cunaocut ai fi stiut ca pana acum este liniste =.='
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptySam Sept 19, 2009 5:01 am

daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca mi'e somn -.-'
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptySam Sept 19, 2009 5:03 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca vreau ceva dulce=.='
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptySam Sept 19, 2009 5:05 am

daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu :]]
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptySam Sept 19, 2009 5:14 am

daca m-ai fi cunaocut ai fi stiut ca i want candy ;x :]]
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptySam Sept 19, 2009 5:15 am

daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca i want lollipop ;x;x :]]
Sus In jos
Charlotte
Member
Charlotte

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptyJoi Sept 24, 2009 11:52 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiu ca eu tot cred ca a adormit si a uitat sa imi mai dea el primul...
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptyJoi Sept 24, 2009 11:55 pm

daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca numai chef de invatat nu am eu acum...xD
Sus In jos
Charlotte
Member
Charlotte

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptyJoi Sept 24, 2009 11:56 pm

Daca m-ai fi cunsocut ai fi stiut ca urasc matematica si fizica >>'
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptyJoi Sept 24, 2009 11:58 pm

daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca eu matematica pe moment...la fizica inca ma mai straduiesc sa inteleg, desi...am pierdut deja sirul, si cam greu imi revin...daca o mai fac -.-'
Sus In jos
Sinistra
Anime fan
Sinistra

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptySam Sept 26, 2009 7:21 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu fac la fizica cu Epsilon si cu Erori Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 82492
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptyDum Sept 27, 2009 2:19 am

daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca =]]
Sus In jos
Sinistra
Anime fan
Sinistra

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptyDum Sept 27, 2009 3:32 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca prea multa fizica ><
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptyDum Sept 27, 2009 5:12 pm

daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca soarta =]]
Sus In jos
Sinistra
Anime fan
Sinistra

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptyLun Sept 28, 2009 8:38 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu am vruto Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 82492
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptyLun Sept 28, 2009 8:41 pm

daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca atunci n'ai decat sa suporti =]]
Sus In jos
Sinistra
Anime fan
Sinistra

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 EmptyMar Sept 29, 2009 12:03 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca incerc Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 82492
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 29 Empty

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 29 din 32Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ce-ai face daca...??
» Micul dejun..daca se mai poate numi asa..
» Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Free Time :: Games-
Mergi direct la: