Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+12
Leon Oswald
Charlotte
kamy kizume
Qanna
Lelouch
Sinistra
Mikaro Ayumi
Zoey
Yoruichi
Mobbz.
dark_girl
LunatiQ
16 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 17 ... 32  Urmatorul
AutorMesaj
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMar Mar 31, 2009 11:03 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca as vrea sa citesc alchimistul dar nu stiu unde sa gasesc cartea Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 38268
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMar Mar 31, 2009 11:06 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca si de vreau sa citesc ceva nu am cand..numa dupa vacanta..cred
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMar Mar 31, 2009 11:07 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca weekend-ul asta ama cautata un episod din SC! ca nebuna si de abia ieri l-am gasit
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMar Mar 31, 2009 11:12 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca mi-am propus sa urmaresc din nou Gravitation..da nu-mi permite timpu' deocamdata...
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMar Mar 31, 2009 11:12 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca am inceput sa citesc VK manga Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 176442
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMar Mar 31, 2009 11:14 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca eu incep o manga..da nu o gat niciodata Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 584851
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMar Mar 31, 2009 11:14 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca vreau sa facem maine sportu cu 10 A:))
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMar Mar 31, 2009 11:16 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca maine am si eu sport..da cum nu merg la school..nu fac
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMar Mar 31, 2009 11:18 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca de cand am inceput liceul am stat mai mult acasa Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 12:22 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca eu beau laptic cu chocolate
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 2:33 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut, ca maine eu nu merg la scoala! ( YEee!), pentru ca cica, am bronsita acuta.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 2:35 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca nici eu nu merg Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 583912
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 2:36 am

Daca m-ai if cunoscut ai fi stiut ca, mor de clad Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 492746
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 2:38 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ma uit la Mondenii
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 2:41 am

Daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca ma uit pe YouTobe la "Shinigami Illustred Pictures" (ceva de genul si ma sparg de ras : ))))
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 2:42 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca ma uit la Death Note in seara asta
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 9:10 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca imi palce banner-ul Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 213832
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 9:36 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ma bucur ca-ti place banner-ul...
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 9:37 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca trebuie sa ntre cineva pe mess...care mi-a furat inghetata Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 9:41 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu astept sa intre cineva pe mess
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 9:41 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca am uitat parola de la forum Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 9:45 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca is curioasa cum ai reusit..Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 584851
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 9:52 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca acum mi-am amintit Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 9:59 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu imi mai uit parolele cateodata Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 213832
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 EmptyMier Apr 01, 2009 10:01 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca eu le notez in jurnal Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 584851
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 2 din 32Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 17 ... 32  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ce-ai face daca...??
» Micul dejun..daca se mai poate numi asa..
» Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Free Time :: Games-
Mergi direct la: