Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+12
Leon Oswald
Charlotte
kamy kizume
Qanna
Lelouch
Sinistra
Mikaro Ayumi
Zoey
Yoruichi
Mobbz.
dark_girl
LunatiQ
16 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32  Urmatorul
AutorMesaj
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyMier Apr 01, 2009 10:11 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca am vrut sa incep un jurnal dar mi-era prea lene sa scriu in fiecare zi..asa ca m-am lasat pagubasa ^^"
off: si era prea mult de scris..le pastrez mai bine in cap
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyMier Apr 01, 2009 10:23 pm

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 584851 daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca azi am tot cantat "inghetata e a mea si n-o dau la nimenea" Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 584851 dar mai bine taceam din gura Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyMier Apr 01, 2009 10:25 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca acum cand am citit ce ai scris ma bufneste rasu'..Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 584851
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyMier Apr 01, 2009 10:28 pm

daca m-ai fi cunoscurt ai fi stiut ca , cateodata ma camport ma irau decat un copil de 3 ani si nu numai eu ci si colegii Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 584851....vai de diriga..o sa faca gradinita Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 584851 si cel ma irau e ca si aia de a10-a au inceput Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyMier Apr 01, 2009 11:18 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca nu prea suntem o clasa unita...
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyMier Apr 01, 2009 11:25 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca in generala nici noi doar cand trebuia sa chiulim Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 584851
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyJoi Apr 02, 2009 12:45 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca, vreau vacanta de vara xD
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyJoi Apr 02, 2009 12:57 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu o vreau
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyJoi Apr 02, 2009 5:01 am

Daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca ma duc sa-mi verific PM-urile pe un alt forum :)
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyJoi Apr 02, 2009 2:38 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca vreau sa modific forumu' si sa adaug RPG
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyJoi Apr 02, 2009 7:57 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca mi se pare o idee buna Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 176442:)
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyJoi Apr 02, 2009 10:09 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ma bucur ca crezi asta Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 213832
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyJoi Apr 02, 2009 10:14 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca prea mult ras dauneaza grav sanatatii Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyJoi Apr 02, 2009 11:05 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca prea mult ras face bine sanatatii...si chiar face Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 584851
off:hai sa ne apucam toti de ras!! Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 584851Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 584851
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyJoi Apr 02, 2009 11:27 pm

off:eu sunt prima Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 584851
daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca azi am ras prea mult mai ales cand am vazut ce fata fac aia de la a10-a cand au vazut ca plecam iar Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyJoi Apr 02, 2009 11:30 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca mi-o inghetat dintii Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 584851
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyJoi Apr 02, 2009 11:43 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca imi plac personajele din sigu' meu
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyJoi Apr 02, 2009 11:45 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca si mie imi plac
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyJoi Apr 02, 2009 11:49 pm

daca ma- ifi cunoscut ai fi stiut ca imi lpace sa fac misto de varmiu Twisted Evil
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyJoi Apr 02, 2009 11:51 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca eu sunt mai sarcastica..si pe unii i-am mai si jignit calumea Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 213832:D
off: bine..cand eram nervoasa
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyVin Apr 03, 2009 12:05 am

daca m-ai fi cunosuct ai fi stiut ca, chiar daca varmiu e mai mare se poarta mai rau ca un copil de 3 ani ...chiar mai rau de cat ma port eu Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyVin Apr 03, 2009 12:07 am

daca m-ai fi cunoscut ai stii ca si eu am verii de genul varului tau
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyVin Apr 03, 2009 1:07 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca toti verii mei au peste 20 de ani Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 213832
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyVin Apr 03, 2009 1:45 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca a mei nu chiar toti..am unul singur sub 20 de ani..Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 213832
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 EmptyVin Apr 03, 2009 7:46 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca azi jmate de clasa ne-am invoit ca sa vedem meciul de afara ..bine ca era ultima ora Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 584851
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 3 din 32Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ce-ai face daca...??
» Micul dejun..daca se mai poate numi asa..
» Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Free Time :: Games-
Mergi direct la: