Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+12
Leon Oswald
Charlotte
kamy kizume
Qanna
Lelouch
Sinistra
Mikaro Ayumi
Zoey
Yoruichi
Mobbz.
dark_girl
LunatiQ
16 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 32  Urmatorul
AutorMesaj
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyJoi Mai 07, 2009 10:11 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca saraca de tine Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 213832
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyJoi Mai 07, 2009 10:11 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stitu ca m-a enervat ala de mate >.<
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 1:13 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca n`am chef de mate maine ~~"
Sus In jos
Sinistra
Anime fan
Sinistra

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 1:43 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca maine nu o sa fiu disponibil la raspuns la vreo materie ca beau bere:X:X
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 1:44 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca sper ca maine sa nu ma asculte la nimic..doar nu sunt chiar atat de prosti profii ~~"
Sus In jos
Sinistra
Anime fan
Sinistra

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 1:46 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca unii is,din pacate..
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 1:47 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca stiu asta ~~" Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 583912
Sus In jos
Sinistra
Anime fan
Sinistra

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 2:12 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca urasc profa de geogra Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 221610
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 2:33 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca mie imi place...ca avem una tanara ^^
Sus In jos
Sinistra
Anime fan
Sinistra

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 2:37 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu am o baba imputita Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 221610
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 2:44 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 82492
Sus In jos
Sinistra
Anime fan
Sinistra

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 2:46 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca azi am avut ora cu ea si nu neo lasat sa repetam la romana
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 2:46 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca eu azi nu am fost deloc la scoala..numa cat am dat teza...
Sus In jos
Sinistra
Anime fan
Sinistra

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 2:47 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca mai bene faceam ca tine >.<
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 2:49 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca noua asa ne`o zis..sa mergem numa la 11... ^^
Sus In jos
Sinistra
Anime fan
Sinistra

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 3:12 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca la noi trebuia sa vii primele ore >.<
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 3:42 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca ce naspa!!
Sus In jos
Sinistra
Anime fan
Sinistra

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 4:12 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca scoala mea ii naspa=))
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 4:20 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca nu numa' a ta Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 583912:D
Sus In jos
Sinistra
Anime fan
Sinistra

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 4:24 am

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca ma bucur ca nu numa a mea ii=))
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 4:56 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 583912:D
Sus In jos
Sinistra
Anime fan
Sinistra

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 5:05 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca mai am putin si termin berea Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 38268
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 5:14 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca toate au un sfarsit...la un moment dat
Sus In jos
Sinistra
Anime fan
Sinistra

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 5:32 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca miai amintit de o idee Twisted Evil
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 EmptyVin Mai 08, 2009 5:37 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca ce idee? ;; )
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 11 Empty

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 11 din 32Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 21 ... 32  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ce-ai face daca...??
» Micul dejun..daca se mai poate numi asa..
» Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Free Time :: Games-
Mergi direct la: