Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+12
Leon Oswald
Charlotte
kamy kizume
Qanna
Lelouch
Sinistra
Mikaro Ayumi
Zoey
Yoruichi
Mobbz.
dark_girl
LunatiQ
16 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 32  Urmatorul
AutorMesaj
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyDum Apr 05, 2009 11:20 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca ti dau si pe ai mei...ii luam cu remorca si ii aruncam in mare Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 584851 Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 82492
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyDum Apr 05, 2009 11:21 pm

daca m-ai fi cunosuct ai fi stiut ca mai bine intr-o prapastie ca apoi n-o sa avem loc de ei la mare Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 584851 Twisted Evil
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyDum Apr 05, 2009 11:26 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca e mai buna ideea ta Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 584851
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyDum Apr 05, 2009 11:43 pm

daca m-ai fi cunosuct ai fi stiut ca asa credeam si eu Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyDum Apr 05, 2009 11:43 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca acum chiar plec
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyDum Apr 05, 2009 11:49 pm

daac m-ai fi cunoscut ai fi stiu ca itit spun papa Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 213832
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyDum Apr 05, 2009 11:50 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca iti multumesc pentru "papa Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 213832" si iti zic si eu
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyDum Apr 05, 2009 11:54 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu iti multumesc pentru papa Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 213832
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyLun Apr 06, 2009 12:53 am

Daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca vreau sa treaca odata repede saptamana asta...
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyLun Apr 06, 2009 1:55 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca ma uit la Divertis Mall
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyLun Apr 06, 2009 2:30 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu vreau sa treaca saptamana asta
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyLun Apr 06, 2009 3:30 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca vreau saptamana asta sa treaca incet...cel putin pentru mine..ca am o gramada de invatat pentru olimpiada...si mie frica...
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyLun Apr 06, 2009 8:41 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca era sa fac infarct ~~" am crezut ca ti-ai sters forumul (ca norocu' ca mi-o trecut prin cap sa-mi verific mail-urile Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 584851)
Sus In jos
Zoey
new member
Zoey

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyLun Apr 06, 2009 9:10 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca ma doare gatu:((
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyLun Apr 06, 2009 9:42 pm

daca ma- fi cunoscut ai fi stiut ca love is in the air Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 176442
Sus In jos
Zoey
new member
Zoey

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyLun Apr 06, 2009 10:08 pm

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca ma uit la HSM2
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyLun Apr 06, 2009 10:24 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca ma uit la stiri
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyLun Apr 06, 2009 11:01 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca as vrea o ciocolata
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyLun Apr 06, 2009 11:19 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca nu e o fata pe mess ( ma rog am iesit : )))
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyLun Apr 06, 2009 11:19 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca azi am ras sde n-am mai putut Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyLun Apr 06, 2009 11:20 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca exact cand am vrut sa intru pe Yoruichi o iesit Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 221610 Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 584851
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyLun Apr 06, 2009 11:22 pm

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 584851 daca m-ai fi cunoscut ai fi stitu ca imi place s-o tachinez pe sormea cu iubirea ei Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyLun Apr 06, 2009 11:43 pm

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 584851 daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca ma pufneste rasu' cand ma gandesc la ceva
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyMar Apr 07, 2009 1:01 am

daca m-ai fi cunosuct ai fi stiut ca eu cu unu' care imi e ca un frate ne alintam cu "iubire" da' suntem prieteni Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 EmptyMar Apr 07, 2009 1:49 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca imediat fug sa ma uit la Bleach
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 Empty

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 7 din 32Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 32  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ce-ai face daca...??
» Micul dejun..daca se mai poate numi asa..
» Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Free Time :: Games-
Mergi direct la: