Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+12
Leon Oswald
Charlotte
kamy kizume
Qanna
Lelouch
Sinistra
Mikaro Ayumi
Zoey
Yoruichi
Mobbz.
dark_girl
LunatiQ
16 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 28 ... 32  Urmatorul
AutorMesaj
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyMier Mai 20, 2009 8:41 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca bravo tie
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyMier Mai 20, 2009 8:43 pm

daca m-ai fi cunoacut ai fi stiut ca m-am certat azi cu una ca am avut ora libera si am vrut sa mergem sa vad ceva da' ea nu vroia...vroiam sa scot in lume da' nu prea mi-a iesit si am luat-o pe sus cu colegii Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyMier Mai 20, 2009 8:55 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca : )) bene ati facut
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyMier Mai 20, 2009 9:05 pm

daca m-ai fi ucnoacut ai fi stiut ca aia ii faceau si altceva daca nu ii opream Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 584851 (acu' chiar nu te gandi la prostii)Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyMier Mai 20, 2009 9:24 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut c voi incerca sa nu ma gandesc la prostii Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 584851
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyMier Mai 20, 2009 9:28 pm

daca m-ai fi cunaocut ai fi stiut ca (,) cred ca depui multe eforturi ca sa nu faci asta Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyMier Mai 20, 2009 9:33 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca ai dreptate Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 584851
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyMier Mai 20, 2009 10:56 pm

daca m-ai fi cunoacut ai fi stiut ca stiam eu ^^"
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyMier Mai 20, 2009 11:14 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca ma bucur ca stiai asta Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 584851
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyJoi Mai 21, 2009 1:29 am

daca m-ai f iucnoacut ai fi stiut ca am avut parte de un soc Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyJoi Mai 21, 2009 2:04 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca (,) la ce anume te referi?
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyJoi Mai 21, 2009 7:34 pm

daca m-ai fi ucnoacut ai fi stiut ca mi s-a confesta super zanu' Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 584851 (da' era la misto...pentur ca i-am dat atunci la istorie)Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 82492
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyJoi Mai 21, 2009 7:46 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca : ))
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyJoi Mai 21, 2009 7:48 pm

daca m-ai fi ucnoacut ai fi stiut ca (,) cand a intrat pe mine (pe mess) mie- spus asa dintr-o data "te iubesc"Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 584851 si credeam ca a luat-o razna Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyJoi Mai 21, 2009 7:57 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca : ))
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyJoi Mai 21, 2009 7:59 pm

daca m-ai fi cunoacut ai fi stiut ca si mie imi vine sa rad=))
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyJoi Mai 21, 2009 8:19 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca nu numai tie
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyJoi Mai 21, 2009 9:06 pm

daca m-ai fi cunoacut ai fi stiut ca am terminat de citti moe kare Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 176442:XX:
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyJoi Mai 21, 2009 9:22 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca bravo tie
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyJoi Mai 21, 2009 9:25 pm

daca m-ai fi cunoacut ai fi situt ca am un chef sa fac ceva ....Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 584851 nu acel ceva Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 583912
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyJoi Mai 21, 2009 10:25 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca oke
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyJoi Mai 21, 2009 10:38 pm

daca m-ai fi cunoacut ai fi stiut ca a inceput sa ploua >.<
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyVin Mai 22, 2009 10:11 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca la mene e cald afara ^^"
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyVin Mai 22, 2009 10:12 pm

daca m-ai fi cunaocut afi stiut ca apoape tot liceul a venit azi in maieu Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 EmptyVin Mai 22, 2009 10:12 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca bravo voua Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 584851
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 25 Empty

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 25 din 32Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 28 ... 32  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ce-ai face daca...??
» Micul dejun..daca se mai poate numi asa..
» Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Free Time :: Games-
Mergi direct la: