Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+12
Leon Oswald
Charlotte
kamy kizume
Qanna
Lelouch
Sinistra
Mikaro Ayumi
Zoey
Yoruichi
Mobbz.
dark_girl
LunatiQ
16 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32  Urmatorul
AutorMesaj
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptyVin Mai 22, 2009 10:13 pm

daca m-ai fi cunoacut ai fi siut ca o iubesc pe profa de english Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 176442:X a pus 10 la toata clasa pentur proiect Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 176442
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptyVin Mai 22, 2009 10:14 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca (,) ce fain!! Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 176442:X
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptyVin Mai 22, 2009 10:15 pm

daca m-a ifi cunoacut ai fi stiut ca daa Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 176442:X si acu' imi iese 10 la engleza Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 176442
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptyVin Mai 22, 2009 10:18 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca si mie tot 10 imi iasa Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 583912
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptySam Mai 23, 2009 12:03 am

daca m-ai fi ucnaocut ai fi stiut ca vreau sa bat pe cineva >.<
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptySam Mai 23, 2009 1:58 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca nu numai tu :-"
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptySam Mai 23, 2009 2:12 am

daca m-ai fi cunoacut ai fi stiut ca maine o sa-mi vina sacu' de box Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 82492
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptyDum Mai 24, 2009 3:51 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca azi nu o fost o zi grozava ><"
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptyDum Mai 24, 2009 7:05 pm

daca m-ai fi cunaocut ai fi stiut ca nici la moi ><"
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptyDum Mai 24, 2009 7:07 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca (,) ce s`a intamplat?
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptyDum Mai 24, 2009 7:15 pm

daca m-ai fi cunaocut a ifi stiut ca nu a mapucat sa-i dau una cuiva Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 82492
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptyDum Mai 24, 2009 7:18 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 584851
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptyDum Mai 24, 2009 7:22 pm

daca m-ai fi ucnaocut ai fi stiut ca avem motive ><"
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptyDum Mai 24, 2009 7:28 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca te cred
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptyDum Mai 24, 2009 7:29 pm

daca m-ai fi cunaocut a ifi stiut ca ce o sa-i fac maine ><"
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptyDum Mai 24, 2009 7:34 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 584851
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptyDum Mai 24, 2009 7:35 pm

daca m-ai fi cunaocut ai fi stiut ca am visat ceva foaret frumos azi noapte=))
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptyDum Mai 24, 2009 10:34 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca ce anume? Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 21155
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptyDum Mai 24, 2009 10:36 pm

daca m-ai fi cunaocut ai fi stiut ca mai bene iti zic pe mess Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 584851)
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptyDum Mai 24, 2009 10:37 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca oke
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptyDum Mai 24, 2009 10:41 pm

daca m-ai fi ucnaocut ai fi situt ca am incweput sa rad prea usor Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptyDum Mai 24, 2009 10:52 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 584851)
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptyDum Mai 24, 2009 10:54 pm

daca m-ai fi ucnaocut a ifi stiut ca mi-am amintit ca am sportu' maine ><"
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptyDum Mai 24, 2009 10:59 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca eu am numa miercuri
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 EmptyDum Mai 24, 2009 11:02 pm

daca m-ai f iucnaocut a ifi stiut ca eu am luni si miercuri ><"
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 26 Empty

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 26 din 32Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ce-ai face daca...??
» Micul dejun..daca se mai poate numi asa..
» Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Free Time :: Games-
Mergi direct la: