Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Micul dejun..daca se mai poate numi asa..

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 1:20 am

-Mda..ce facem? suntem balerine subacvatice? ><"
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 1:20 am

Pe acolo zise Chou lasandu-se puratat de val Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 1:25 am

-Aha..da mie nu`mi place baletu ><" Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 583912
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 1:25 am

nici mie...ce?fcaem balet?
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 1:27 am

-Ceva de genu'..numa ca sub apa ><"
Sus In jos
Qanna
Member
Qanna

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 1:27 am

Q se dadu la oparte din dansul sirenelor balerine si se aseza pa marginea bazinului.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 1:29 am

Yume nu se mai invartea de mult timp...
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 1:29 am

Chou rupse si ea cercu si se duse pe margine
Sus In jos
Qanna
Member
Qanna

Q se uita la Yume care pare putin suparata.
-S-a intamplat ceva?
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 1:30 am

-Mnu..nimic..zise Yume zambind ^^
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 1:31 am

"Aha tot nu cred"
Sus In jos
Qanna
Member
Qanna

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 1:31 am

-Bine...atunci...si Q ii dete un branci lu' Yume de cazu in apa.Inecare placuta!!!Tipa Q si sari si ea in apa langa Yume.
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 1:32 am

Hey...nu uitati de mene Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 1:36 am

Hey..zise Yume bagand`o cu capu sub apa pe Q
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 1:37 am

Chou statea linistita care nu prea era in caracterul ei pe margine
Sus In jos
Qanna
Member
Qanna

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 1:38 am

Hei...am luat o gura de apa....bleac....oribil.Hei chou ce-i cu tine?A dat boala in tine?Miscati fundul in apa!!!
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 1:41 am

huh?da' imediat zise Chou intrand in apa
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 6:08 am

Aha..c`mon here..Chou! Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 583912
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 6:16 am

Vin si eu...acum zise Chou inotand pana la fete
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 6:23 am

-Bun..ai ajuns..era si timpu : ))
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 6:25 am

Mda...mi-am pierdut din indemanare:))
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 6:26 am

: )) se mai intampla
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 6:28 am

dap la mene se intampla cam des Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 6:31 am

etto..ghinionu tau Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 583912
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 EmptyDum Mai 17, 2009 6:32 am

mda...bene ca nu-mi pierd si puterile ^^"
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Micul dejun..daca se mai poate numi asa..
Sus 
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Unde poate duce un cuvant....
» Ce-ai face daca...??
» Daca m-ai fi cunoscut...
» Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: RPG Zone :: House :: Bucatarie-
Mergi direct la: