| Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:20 am | |
| -Mda..ce facem? suntem balerine subacvatice? ><" | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:20 am | |
| Pe acolo zise Chou lasandu-se puratat de val | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:25 am | |
| -Aha..da mie nu`mi place baletu ><" | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:25 am | |
| nici mie...ce?fcaem balet? | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:27 am | |
| -Ceva de genu'..numa ca sub apa ><" | |
|
| |
Qanna Member
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:27 am | |
| Q se dadu la oparte din dansul sirenelor balerine si se aseza pa marginea bazinului. | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:29 am | |
| Yume nu se mai invartea de mult timp... | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:29 am | |
| Chou rupse si ea cercu si se duse pe margine | |
|
| |
Qanna Member
| Q se uita la Yume care pare putin suparata. -S-a intamplat ceva? | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:30 am | |
| -Mnu..nimic..zise Yume zambind ^^ | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:31 am | |
| | |
|
| |
Qanna Member
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:31 am | |
| -Bine...atunci...si Q ii dete un branci lu' Yume de cazu in apa.Inecare placuta!!!Tipa Q si sari si ea in apa langa Yume. | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:32 am | |
| Hey...nu uitati de mene | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:36 am | |
| Hey..zise Yume bagand`o cu capu sub apa pe Q | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:37 am | |
| Chou statea linistita care nu prea era in caracterul ei pe margine | |
|
| |
Qanna Member
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:38 am | |
| Hei...am luat o gura de apa....bleac....oribil.Hei chou ce-i cu tine?A dat boala in tine?Miscati fundul in apa!!! | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:41 am | |
| huh?da' imediat zise Chou intrand in apa | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 6:08 am | |
| Aha..c`mon here..Chou! | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 6:16 am | |
| Vin si eu...acum zise Chou inotand pana la fete | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 6:23 am | |
| -Bun..ai ajuns..era si timpu : )) | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 6:25 am | |
| Mda...mi-am pierdut din indemanare:)) | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 6:26 am | |
| | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 6:28 am | |
| dap la mene se intampla cam des | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 6:31 am | |
| etto..ghinionu tau | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 6:32 am | |
| mda...bene ca nu-mi pierd si puterile ^^" | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. | |
| |
|
| |
| Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. | |
|