Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Micul dejun..daca se mai poate numi asa..

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:00 am

-Oke..stati sa ma duc sa`mi iau costumu Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 583912
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:00 am

Olkay te asteptam Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 583912
Sus In jos
Qanna
Member
Qanna

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:01 am

Bine iti dau 5 minute....incep numaratoarea inversa...si Q incepu sa numere...
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:01 am

-Haha..foarte amuzant..Q
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:02 am

well deci ai venit...hai la balaceala:))
Sus In jos
Qanna
Member
Qanna

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:04 am

Da...o sa imi iau o salta de pe care sa fac bungee-jumping direct in apa...o sa fie super!
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:06 am

Yume se intorsese
-Sa mergem!!
Sus In jos
Qanna
Member
Qanna

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:08 am

off:Acum o sa ajungem de la micul dejun la piscina Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 584851

Q isi baga mana in buzunarele de la panatoli si merse inainte...
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:08 am

okay..let's go
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:09 am

Yume o urma stand cu mainile la piept
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:10 am

hmm..ai poatit ceva?
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:10 am

-Ce? nu nimic..asa mai stau eu
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:12 am

aha...bene daca zici tu
Sus In jos
Qanna
Member
Qanna

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:12 am

Q se uita in urma la cele doua si astepta sa o ajunga.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:13 am

Yume o trase dupa ea pe CHou pentru a o ajunge pe Q
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:13 am

Am ajuns zise Chou entuziasmata
Sus In jos
Qanna
Member
Qanna

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:14 am

Da....!!!Q se dezbraca pe drum spre bazinul piscinii si sari in apa stropindu-le pe cele doua
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:15 am

hey...nu-i corect zise Chou sarind si ea in apa
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:15 am

-Hey..zise Yume in timp ce se dezbraca si ea
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:16 am

Chou incepu sa le stropeasca pe cele 2:))
Sus In jos
Qanna
Member
Qanna

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:16 am

Q se duse la fund si o lua de picioare pe Chou.
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:17 am

Yume se arunca si ea sub apa si o prinse pe Q de picior
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:18 am

Chou o prinse pe Yume de mana
Sus In jos
Qanna
Member
Qanna

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:18 am

Si asa cele trei formara un cerc Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 584851
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 EmptyDum Mai 17, 2009 1:19 am

si apoi se invartira
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa..   Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Micul dejun..daca se mai poate numi asa..
Sus 
Pagina 2 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Unde poate duce un cuvant....
» Ce-ai face daca...??
» Daca m-ai fi cunoscut...
» Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: RPG Zone :: House :: Bucatarie-
Mergi direct la: