| Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:00 am | |
| -Oke..stati sa ma duc sa`mi iau costumu | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:00 am | |
| Olkay te asteptam | |
|
| |
Qanna Member
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:01 am | |
| Bine iti dau 5 minute....incep numaratoarea inversa...si Q incepu sa numere... | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:01 am | |
| | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:02 am | |
| well deci ai venit...hai la balaceala:)) | |
|
| |
Qanna Member
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:04 am | |
| Da...o sa imi iau o salta de pe care sa fac bungee-jumping direct in apa...o sa fie super! | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:06 am | |
| Yume se intorsese -Sa mergem!! | |
|
| |
Qanna Member
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:08 am | |
| off:Acum o sa ajungem de la micul dejun la piscina Q isi baga mana in buzunarele de la panatoli si merse inainte... | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:08 am | |
| | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:09 am | |
| Yume o urma stand cu mainile la piept | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:10 am | |
| | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:10 am | |
| -Ce? nu nimic..asa mai stau eu | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:12 am | |
| | |
|
| |
Qanna Member
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:12 am | |
| Q se uita in urma la cele doua si astepta sa o ajunga. | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:13 am | |
| Yume o trase dupa ea pe CHou pentru a o ajunge pe Q | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:13 am | |
| Am ajuns zise Chou entuziasmata | |
|
| |
Qanna Member
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:14 am | |
| Da....!!!Q se dezbraca pe drum spre bazinul piscinii si sari in apa stropindu-le pe cele doua | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:15 am | |
| hey...nu-i corect zise Chou sarind si ea in apa | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:15 am | |
| -Hey..zise Yume in timp ce se dezbraca si ea | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:16 am | |
| Chou incepu sa le stropeasca pe cele 2:)) | |
|
| |
Qanna Member
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:16 am | |
| Q se duse la fund si o lua de picioare pe Chou. | |
|
| |
LunatiQ Founder
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:17 am | |
| Yume se arunca si ea sub apa si o prinse pe Q de picior | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:18 am | |
| Chou o prinse pe Yume de mana | |
|
| |
Qanna Member
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:18 am | |
| Si asa cele trei formara un cerc | |
|
| |
Mobbz. Admin
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. Dum Mai 17, 2009 1:19 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. | |
| |
|
| |
| Micul dejun..daca se mai poate numi asa.. | |
|