Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+12
Leon Oswald
Charlotte
kamy kizume
Qanna
Lelouch
Sinistra
Mikaro Ayumi
Zoey
Yoruichi
Mobbz.
dark_girl
LunatiQ
16 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 32  Urmatorul
AutorMesaj
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 12:11 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca asa'i?Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 231789
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 12:12 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca dap Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 583912
Sus In jos
Lelouch
Anime fan
Lelouch

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 12:13 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca da e ziua mea
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 12:14 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca pan' la ziua mea mai sunt 3 luni si 16 zile:))
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 12:15 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 583912..
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 12:16 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca is not fair T.T
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 12:19 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca n`ai ce sa`i faci...
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 12:21 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ai drepateta Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 711778
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:39 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca va veni si ziua ta..stai relax
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:40 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi sytiut ca sunt nerabdatoare >.<
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:48 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca te cred
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 1:59 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca la vara o sa stau 2 saptamani la matusimea:X:X
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 2:14 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca fain!!!
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 6:02 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca o sa fac pe dadaca pentru o fetita...doar asta trebuie sa fie matusilke >.<...noroc ca e si unchisu' p'acolo=))
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 6:05 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca aha : ))
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 6:06 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca yume Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 717818Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 717818
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 6:07 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca ce?
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 6:07 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca eh lasa=))
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 6:08 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca oke....
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 6:10 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ce mai zici?Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 717818
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 6:12 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca bene..is happy ca am scapat azi mai repede de la school ^^
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 6:15 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca si noi am scapat c3 ore mai devreme Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 176442 cat o iubesc pe profa de istorie Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 6:20 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca eu cu 2 ore mai devreme Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 583912
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 6:22 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca noi ne-am mai jucat la franca cu fatalu' diriga de aia am stat si ultima ora=))
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 EmptyJoi Mai 14, 2009 6:23 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 82492
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 19 Empty

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 19 din 32Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 32  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ce-ai face daca...??
» Micul dejun..daca se mai poate numi asa..
» Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Free Time :: Games-
Mergi direct la: