Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+12
Leon Oswald
Charlotte
kamy kizume
Qanna
Lelouch
Sinistra
Mikaro Ayumi
Zoey
Yoruichi
Mobbz.
dark_girl
LunatiQ
16 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 32  Urmatorul
AutorMesaj
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyMar Apr 07, 2009 9:21 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu m-am uitata aseara Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 584851 O.O
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyMar Apr 07, 2009 10:13 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu m`am uitat si mi`o placut
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyMar Apr 07, 2009 10:56 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca era s-o strang de gat pe sormea ca nu tacea cand vorbeau aia >.<
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyMier Apr 08, 2009 1:01 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca am fost la padure dupa lemne...si am dat de un miel micut si scump ratacit..noroc ca o venti cineva dupa el
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyMier Apr 08, 2009 1:02 am

ce kawaii :)
daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ma enerveaza stirile alea cu becali Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 38268
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyMier Apr 08, 2009 1:04 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca si pe mine ma enerveaza
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyMier Apr 08, 2009 1:05 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca urmatoarele 2 zile o sa fie cele mai nasoale Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 711778
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyMier Apr 08, 2009 1:48 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca si pentru mine vor fi cele mai nasoale Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 711778Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 711778
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyMier Apr 08, 2009 9:28 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stitu ca eu nu prea am vorbit cu tine pe mess Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 584851...sau deloc :)
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyMier Apr 08, 2009 9:44 pm

off: hai sa vorbim..ca avem multe in comun
daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca as vrea sa vorbesc cu tine pe mess
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyMier Apr 08, 2009 9:48 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca eu cand am vreun status ca:''nu'ss" sau DND numai astia de pe forumuri ma pot deranja..aka se aplica si tie Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 213832
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyJoi Apr 09, 2009 3:37 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca daca am DND singurii care ma pot deranja sunt prietenii buni sau cei de pe forumuri..cum ai zis tu..
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyJoi Apr 09, 2009 8:42 pm

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 213832 daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca o urasc pe profa de geografie si nu numai eu....toata clasa inca putin si se ducea in cabinet sa-i ceara socoeala pentru teste Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 584851
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyVin Apr 10, 2009 2:25 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca vreau sa beau lapte : )) ma duc acu'
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyVin Apr 10, 2009 2:54 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu da' nu mai am Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 711778
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyMar Apr 14, 2009 8:40 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca nici eu acum : (( ma duc sa cumpar T^T
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyMar Apr 14, 2009 8:41 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca imi place mult avataru' lu' Yoruichi Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 176442
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyMar Apr 14, 2009 10:57 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca imi place statusu' tau Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 583912
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyMier Apr 15, 2009 6:04 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca ma bucur ca`ti place..
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyMier Apr 15, 2009 6:09 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi situ tca mi-am schimbat statusu'Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyMier Apr 15, 2009 6:19 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca am observat ca ti l`ai schimbat Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 583912
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyMier Apr 15, 2009 7:49 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ador vampirii si nekomini Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 176442:X
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyJoi Apr 16, 2009 1:26 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca m`am distrat azi si mi`e ciuda ca s`a terminat....cred.. Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 213832
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyJoi Apr 16, 2009 5:11 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca is curioasa ce s-a intamplat Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 213832
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 EmptyJoi Apr 16, 2009 5:31 pm

daca m`si fi cunoscut ai fi stiut ca sunt plictisita
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 8 Empty

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 8 din 32Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 32  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ce-ai face daca...??
» Micul dejun..daca se mai poate numi asa..
» Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Free Time :: Games-
Mergi direct la: