Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+12
Leon Oswald
Charlotte
kamy kizume
Qanna
Lelouch
Sinistra
Mikaro Ayumi
Zoey
Yoruichi
Mobbz.
dark_girl
LunatiQ
16 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32  Urmatorul
AutorMesaj
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 3:56 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu cam tot asa..numa nu foarte multi..ca nu m`am inteles chiar cu toti >.<
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 3:58 am

daca m-ai fi cunosuct ai fi stitu ca poate ne vom intalni..cin stie Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 4:06 am

off: eu stiu cine stie..D-zeu
daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca peste o saptamana plec in Baia Mare pentru olimpiada la religie si voi lipsi cateva zile Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 711778Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 711778
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 4:07 am

daca m-ai fi cunousct ai fi stitu ca nu mai stiu sa scriu Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 4:08 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca la fel patesc si eu now
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 4:11 am

daca m-ai fi cunousct ai fi stiut ca de abia astept sa intre ala pe mess sa ii spun ce s-a intamplat dupa ce a plecat
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 4:17 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca creieru' meu nu mai funtioneaza Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 584851
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 4:18 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca si al meu incepe sa ma lase Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 4:19 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca a meu m`o lasat de mai devreme Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 583912
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 4:20 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca inca ma mai tine Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 6:08 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca azi merg la padure...yayy
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 6:11 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca zic "ce noroc pe tine" :)
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 6:11 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu m bucur ca merg..la ce fain ii afar'
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 6:12 pm

daca ma-i fi cunoscut ai fi stiut ca n-am cu cine merge la plaja...nu sa fac plaja doar o plimbare
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 6:13 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca sunt curioasa din ce oras esti *sunt uituca..stiu*
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 6:17 pm

daca m-ai fi cunouscut ai fi stiut ca sunt din medgidia..la aproximativ 30 de minute de constanta
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 6:19 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca suntem cam la mare distanta..eu sunt din Aiud..respectiv judetul Alba ~~"
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 6:19 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca tot in aceasi tara suntem Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 584851
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 6:20 pm

Daca m'ai fi cunoscut ai fi stiut ca nu demult am fost pe acolo...wow nu ma gandeam ca esti in Alba Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 176442
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 6:21 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca aseara iar am visat ceva frumos Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 176442
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 6:22 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca nu locuiesc in Alba..ci in Aiud..da e destul de aproape..si e in jud Alba
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 6:24 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca am o ruda in Alba...asa a spus mama acu' ceva timp Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 584851

Ultima editare efectuata de catre Chou in Dum Apr 05, 2009 6:46 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 6:31 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu am rude in Alba Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 583912:P

Ultima editare efectuata de catre Rukia in Dum Apr 05, 2009 6:45 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 6:34 pm

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 584851 daca m-ai fi cunouscut ai fi stiut ca am incurcat topicurile Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 EmptyDum Apr 05, 2009 6:44 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca iti spun sa modifici ca asta voi face si eu Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 213832
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 5 Empty

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 5 din 32Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ce-ai face daca...??
» Micul dejun..daca se mai poate numi asa..
» Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Free Time :: Games-
Mergi direct la: