Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+12
Leon Oswald
Charlotte
kamy kizume
Qanna
Lelouch
Sinistra
Mikaro Ayumi
Zoey
Yoruichi
Mobbz.
dark_girl
LunatiQ
16 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 32  Urmatorul
AutorMesaj
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptySam Apr 04, 2009 1:21 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca numa' acum am venit
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptySam Apr 04, 2009 1:37 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca mi-a placut vremea de afara de azi Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 583912
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptySam Apr 04, 2009 2:18 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca si mie mi-a placut
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptySam Apr 04, 2009 2:29 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ma duc sa-mi fac un hotdog
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptySam Apr 04, 2009 2:30 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca azi nu am fost la scoala
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptySam Apr 04, 2009 2:31 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca mi-am muscat buza de vreo 3 ori azi Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 38268
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptySam Apr 04, 2009 2:34 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca sunt curioasa cum ai reusit Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 584851
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptySam Apr 04, 2009 3:16 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca (,) curiosii mor repede Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptySam Apr 04, 2009 4:13 pm

off: sper ca nu e adevarat Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 584851
daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca sunt mai baietoasa
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 2:14 am

daca ma-i fi cunoscut ai fi stiut ca vara numai fuste port
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 2:37 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca eu de obicei port pantaloni scurti vara Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 82492 asa m-am obisnuit Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 82492
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 2:53 am

daac m-ai fi cunoscut ai fi stitu ca eu pot purta ce vreau numai sa vina odat vara Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 584851
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 2:54 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca vreau sa ma joc un joc
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 2:55 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi sytiut ca azi s-a intamplat ceva neasteptat Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 584851
Sus In jos
Yoruichi
Anime fan
Yoruichi

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 3:39 am

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca as vrea sa te cunosc pe tine si pe Rukia personal ^^ ( adica sa ne intalnim realitate nu numai pe forumuri sau mess)
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 3:40 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu as vrea tare mult sa te cunosc si pe tine..si pe Chou ^^
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 3:43 am

daca m-ai fi cunoscu ai fi stiut ca si eu vreau sa va cunosc pe voi 2 :) Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 213832
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 3:44 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca se poate intampla..cred...tinand cont ca anu' asta vreau sa calatoresc prin tara ^^ sa speram ca aterizez si prin orasele voastre
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 3:45 am

DA? misto
daca m-ai fi cunouscu ai fi stitu ca poate ne intalnim la mare ca acolo o sa stau toata vara...sper :)
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 3:46 am

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca se poate sa ne intalnim la mare ^^
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 3:47 am

daca m-ai fi cunouscu ti fi stiut ca am mai vorbit cu cineva ca o sa ne intalnim la mare Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 3:49 am

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca cred ca tu o sa faci un intreg grup care sa te cunoasca la mare ^^
off: sper ca nu e pe bani Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 584851 Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 82492
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 3:51 am

off:stai linistita nu cred Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 584851
daca m-ai fi cunosuct ai fi stiut ca ar fi srumos sa ne adunam toti care ne-am cunoscut pe forumuri sau pe mess la mare Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 584851
Sus In jos
LunatiQ
Founder
Founder
LunatiQ

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 3:52 am

off: da ar fi interesant..lol..si am fii o gramada..da numa' astia care ne intelegem bine..nu chiar toti o.o
daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca pe forumuri mi-am facut prieteni din toata Romania...
Sus In jos
Mobbz.
Admin
Admin
Mobbz.

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 EmptyDum Apr 05, 2009 3:54 am

daca m-ai fi cunosuct ai fi stitu ca si eu din Oradea pana-n contanta Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 584851
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 Empty

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 4 din 32Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 32  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ce-ai face daca...??
» Micul dejun..daca se mai poate numi asa..
» Daca aveti probleme cardiace mai bine nu intrati

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Free Time :: Games-
Mergi direct la: